24 خاصیت شگفت انگیز لپه برای سلامتی
- خواص لپه برای کودکان: مصرف لپه در کودکان باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و به درمان کم خونی کمک می کند زیرا حاوی مقادیر بالایی از فولات، آهن، روی، پروتئین، منگنز و کلسیم است که در بهبود رشد نوزادان و کودکان موثر است.
- لپه برای کبد چرب: لپه برای کبد چرب بسیار مناسب است زیرا باعث پاک سازی چربی های مضر و غیر اشباع می شود. برای خرید لپه و خرید لپه عمده، بهتر است به فروشگاههای معتبر مراجعه شود.
- خواص آب لپه پخته: از خواص آب لپه پخته می توان درجلوگیری از سرماخوردگی و درمان سرفه در کودکان و بزرگسالان استفاده کرد.
- خواص لپه در بدنسازی: ویتامین B، نیاسین و ریبوفلاوین موجود در لپه به افزایش متابولیسم کربوهیدرات در بدن کمک و از ذخیره چربی اضافه در بدن جلوگیری میکند که از این خواص لپه در بدنسازی استفاده میشود.
- خواص لپه در بارداری: از خواص لپه برای زنان می توان در جلوگیری از کم خونی به دلیل آهن موجود در آن در دوران بارداری اشاره کرد.همچنین ویتامین B موجود در لپه از احتمال نقص لولههای عصبی جنین و زایمان زودرس نوزاد جلوگیری می کند.
- خواص لپه برای لاغری: فیبر و پروتئین موجود در لپه به کاهش وزن و لاغری کمک می کند زیرا موجب کاهش اشتها و احساس سیری شده و از پرخوری جلوگیری می کند.
- خواص لپه برای مردان: مصرف لپه به خاطر طبع گرم که دارد برای تقویت قوای جنسی مردان بسیار مفید است.
- خواص لپه برای سرماخوردگی: مصرف لپه برای سرماخوردگی به خصوص در برخی از کودکان که دچار التهابات در حنجره و گلوی می شوند مفید است.
- خواص لپه برای کبوتر: مصرف لپه باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی پرندگان می شود.
- تنظیم سطح قند خون: فیبر موجود در لپه، مانع از افزایش قند خون در افراد مبتلا به دیابت می شود و به تنظیم سطح قند خون کمک می کند.
- کم خونی: آهن و فولات موجود در لپه موجب افزایش تولید گلبولهای قرمز خون می شود و از این طریق از ابتلا به کمخونی جلوگیری می کند. برای خرید لپه و خرید لپه عمده، بهتر است به فروشگاههای معتبر مراجعه شود.
- پوکی استخوان: فسفر و کلسیم موجود در لپه باعث تقویت استخوانهای بدن می شود و برای کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان مفید است.
- سرطان: لپه حاوی استروژنهای گیاهی مانند ایزوفلاون ها است که میتواند به بهبود هورمونهای بدن کمک و خطر ابتلا به سرطانهای مانند سرطان سینه و سرطان پروستات را کاهش میدهد.
- فشار خون: لپه سرشار از پتاسیم است که مصرف آن می تواند یگ گزینه مناسب برای کاهش فشار خون باشد.
- سلامت قلب: فیبر موجود در لپه موجب کاهش کلسترول بد خون و پتاسیم آن باعث کنترل فشار خون می شود که در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی موثر است.
- دستگاه گوارش: مصرف لپه میتواند از ابتلا به بیماریهای گوارشی از جمله سندرم روده تحریک پذیر جلوگیری کند زیرا فیبر موجود در آن باعث بهبود هضم غذا می شود.
- یبوست: فیبر موجود در لپه به افزایش و بهبود حرکات روده کمک می کند و در پیشگیری و درمان یبوست مفید است.
- ریزش مو: لپه حاوی مقادیر بالایی از پروتئین، منگنز و روی است که باعث تقویت فولیکولهای مو می شود و از ریزش آن ها جلوگیری میکند.
- شوره سر: لپه با داشتن ویتامین A و روی موجب کاهش التهاب پوست سر شده و یک گزینه مفید برای درمان شوره سر است.
- پوست: فولات، روی و ویتامینهای موجود در لپه مانند ضد آفتاب طبیعی عمل کرده و از پوست در برابر آسیب اشعه ماورا بنفش خورشید محافظت کرده و خطر آفتاب سوختگی را کاهش میدهد.
- بی خوابی: تریپتوفان یکی از آمینو اسید موجود در لپه است که موجب افزایش ترشح سروتونین در خون می شود و از این طریق به بهبود خلق و خو و درمان بیخوابی کمک میکند.
- سموم را از بدن دفع می کند.
- لکه های تیره و رنگدانه های پوست را از بین می برد و پوست را تمیز می کند
- لپه حاوی پروتئین است که به بازسازی سلول های بدن کمک می کند و جایگزین مناسبی برای گوشت می باشد.
خواص لپه در طب سنتی
بررسی دامین آتوریتی Moz دامنه ها به کمک ابزار سئوی میزفا تولز ???
مشاهده ابزار
تبلیغ
- کاهش وزن
- کنترل فشار خون
- کاهش کلسترول خون
- تقویت قوای جسمانی
- کاهش بیماریهای قلبی
- جلوگیری از کم خونی
- تقویت قوای جنسی در مردان

مضرات لپه
در 3 ماه کسب و کارتان را بهینه کنید
ثبت نام
تبلیغ
- مضرات لپه برای کلیه: لپه دارای مقدار زیادی پتاسیم است و که زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث تشدید بیماری کلیوی و آسیب بیشتر به کلیه شود.
- مضرات لپه برای معده: نفخ شکم یکی از عوارض مصرف لپه است که زیادهروی در مصرف آن باعث حبس شدن گاز در رودهها و دلدرد زیاد می شود.
- افراد مبتلا به نقرس باید از مصرف لپه خودداری کنند زیرا استفاده از آن باعث افزایش اسید اوریک در خون می شود و علائم بیماری نقرس را تشدید میکند.
- مصرف لپه میتواند با برخی داروها مانند داروهای کاهنده فشار خون تداخل ایجاد کند.
- افراد مبتلا به آسم باید سعی کنند از مصرف لپه خودداری کنند.
- اگر فردی نسبت به مصرف لپه آلرژی دارد باید از خوردن آن اجتناب کند.
مصرف لپه برای چه افرادی توصیه نمیشود؟
- افراد مبتلا به آسم
- افراد داری معده ضعیف
- افراد مبتلا به نقرس
طبع لپه
طبع لپه در طب سنتی، گرم و خشک است و مصرف آن برای افراد سرد مزاج مناسبتر از افراد گرم مزاج است.
مصلح لپه
مصلح لپه، برنج، سرکه و آبغوره است.
90% تخفیف قالب و افزونه وردپرس
مشاهده
تبلیغ
فرق لپه و نخود
فرق لپه و نخود در ظاهر، طعم، کاربرد و قیمت آن است. در پاسخ به سوال نخود لپه چیست؟ باید بگوییم که لپه محصول فرآوری شده از نخود ریزی است که به آن نخود لپه می گویند.
لپه چگونه درست می شود؟
لپه از نوعی نخود به نام نخود کفتری درست می شود که نخود ها را پس از برداشت، به مدت 24 ساعت در آب بخیسانید و هر 6 ساعت یکبار آب نخود را عوض کنید. سپس نخود را به مدت 1 روز در آفتاب خشک کنید. سپس نخود خشک شده را با آسیاب سنگی در منزل به دو نیم تقسیم میکنند.
پرسش های متداول
آیا لپه همان نخود است؟ |
پروتئین لپه چقدر است؟ |
لپه درشت خوبه یا ریز؟ |
لپه چند لپه ای است؟ |
آیا لپه نفخ دارد؟
منبع: https://ruydadiran.com/230157-Benefits-and-harms-of-cotyledons.html |